home
despre noi
informatii actionari
profile de aluminiu ELVIAL
profile de PVC Austroplast CCG
deseuri metalice si nemetalice
marmura compozita WALIN
calitate
servicii
contact
Puteti descarca si vizualiza cataloagele ELVIAL
Vezi aici noutatile de la REMAT MARAMURES
Deseuri metalice si nemetalice

Principala activitate desfasurata de societate este achizitionarea deseurilor feroase si neferoase si prelucrarea acestora pentru a fi reintroduse in circuitul economic. In cateva randuri vom prezenta cum se desfasoara aceasta activitate. Deseurile feroase peste 6 mm se sorteaza din masa de fier vechi si se transporta pe platforma tehnologica unde se prelucreaza prin debitare oxibutanica la dimensiunile impuse de beneficiar conform SR 6058-1 pe categorii si simboluri. Acest proces tehnologic impune consumuri de oxigen si gaz butan importante tehnologia fiind destul de veche.

Deseurile feroase sub 4 mm se sorteaza pe categorii din masa de fier vechi se debiteaza la dimensiuni necesare si se introduc intr-o presa (250 tf) unde se preseaza obtinandu-se baloti conform aceluiasi SR-6058-1 pe categorii si simboluri.

Deseurile neferoase si cele nemetalice se transporta in halele de prelucrare unde se sorteaza conform SR 6058-1 si se prelucreaza prin debitare oxibutanica, presare sub forma de baloti, macinare sau legare in pachete respectand acelasi SR 6058-1. Toate marfurile astfel obtinute se incarca in vagoane tip CFR, pe mijloace proprii auto sau inchiriate pentru a fi expediate spre beneficiarii nostri.

Deseurile de hartie, carton si mase plastice se sorteaza dupa feluri si calitati, dupa care se baloteaza cu ajutorul presei automate de balotat, tip "Presona" dimensiunile balotilor putand fi programate in functie de cerintele beneficiarului.

In faza de manipulare, incarcare, sortare sau transport intern se folosesc mijloacele din dotarea proprie cum ar fi: macara portal 20 tf, macara AMT, utilaj de incarcare cu greifer "Fuchs", autospeciala de transport container cu abrochiper pentru incarcare si autoincarcare, motostivuitoare, ifron cu greifer, buldoexcavatoare, incarcator. Pentru faza de debitare la taierea oxibutanica se folosesc aparate de taiere tip "Brener", produse de S.C. ROTES S.A. Targoviste, motofierastraie si electrofierastraie.

© copyright 2009 Remat Maramures S.A. Toate drepturile rezervate.