home
despre noi
informatii actionari
profile de aluminiu ELVIAL
profile de PVC Austroplast CCG
deseuri metalice si nemetalice
marmura compozita WALIN
calitate
servicii
contact
Puteti descarca si vizualiza cataloagele ELVIAL si CCG
Vezi aici noutatile de la REMAT MARAMURES
Calitatea produselor Remat Maramures

Remat Maramures se poate mandri cu produse de calitate oferite clientilor sai, profilele pentru tamplarie de aluminiu marca Elvial, import Grecia, profile pentru tamplarie de PVC marca CCG, import Germania si produsele din marmura compozita Walin import Germania.

Profile de aluminiu
Profilele Elvial sunt caracterizate de o serie de proprietati cum sunt vopsirea in camp electrostatic alb, color, bicolor, sau natur, cu sau fara rupere de punte termica, coeficient termic redus la profile cu rupere de punte termica.
Profilele de aluminiu Elvial sunt certificate conform normelor de calitate ISO 9001. vezi certificatul >>
vezi detalii >>

Profile de PVC
Profilele CCG constituie o alegere avantajoasa pentru ca Ónsumeaza caracteristici de izolare termica, fonica, estetice si antiefractie superioare. Camerele de izolare termica sunt compartimentele dintre suprafata exterioara a profilului, aproximativ paralele Óntre ele, care sunt delimitate stanga-dreapta de peretii laterali ai profilului si care asigura izolatia fonica si termica.
vezi detalii >>

Marmura compozita
Produsele sunt realizate strict dupa a licenta german a cu a compozitie de aproximativ 80% praf de marmura natural a, de diferite granulatii, si 20% rasini poliesterice, coloranti, reactivi si componente de protectie si estetizare. Suprafetele, intr-o gama de peste 20 de culori sau nuante, sunt lucioase sau mate (non poroase, asemanatoare cu marmura natural a semislefuita).
vezi detalii >>

© copyright 2009 Remat Maramures S.A. Toate drepturile rezervate.