home
despre noi
informatii actionari
profile de aluminiu ELVIAL
profile de PVC Austroplast CCG
deseuri metalice si nemetalice
marmura compozita WALIN
calitate
servicii
contact
Puteti descarca si vizualiza cataloagele ELVIAL si CCG
Vezi aici noutatile de la REMAT MARAMURES
Profile PVC Austroplast CCG si accesorii

Profilele CCG cu 3, 4 sau 5 camere constituie o alegere avantajoasa pentru ca īnsumeaza caracteristici de izolare termica, fonica, estetice si antiefractie superioare.

Camerele de izolare termica sunt compartimentele dintre suprafata exterioara a profilului, aproximativ paralele īntre ele, care sunt delimitate stanga-dreapta de peretii laterali ai profilului si care asigura izolatia fonica si termica. Avānd 2 garnituri incluse, asigura garantia ca locuinta dvs. va fi tinuta departe de murdarie, praf, precipitatii.

Bagheta de geamuri moderne si decorative potrivite oricaror tipuri de decoratiuni; In functie de optiune, se pot aplica unul, doua sau trei geamuri, ceea ce va tine casa dv. departe de zgomotul orasului;.

Profilele noastre asigura cea mai economica izolare termica īn conditii climaterice dificile.

Avānd un aspect estetic si un alb pur si stralucitor, este o alegere excelenta pentru orice locatie. Structura conceputa asigura masuri superioare de siguranta antiefractie. Datorita suprafetelor curate si stralucitoare se curata foarte usor, iar cu aportul substantelor antistatice praful este redus la minim;

Feronerie Roto NT
Roto NT Designo stabileste standarde cu aceasta inovatie . Fara balamale vizibile, fara capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic nu diminueaza estetica ferestrei. Toate componentele sunt integrate īn cerceveaua si tocul ferestrei, ceea ce īnseamna ca sunt invizibile din afara. Roto a elaborat aceasta feronerie complet noua de īnalta calitate, cu un design argintiu mat, de o tehnologie la nivel īnalt. Lagarele inferioare oscilante se potrivesc perfect cu sistemul modular.

© copyright 2009 Remat Maramures S.A. Toate drepturile rezervate.